Работа на БРОД

Податоци за огласот
Цена: по договор
Опис

Интервју за италијанската компанија MSC Cruises за позициите sales person за часовници и накит, како и позиции во Gift shop и продавници за парфеми. Платите се движат околу € 1,600 - € 1,800. Потребно е одлично познавање на англискиот јазик.

Податоци за контакт
Лице за контакт:
Телефон: 078 212/122
Локација: Битола
Категории

Огласник (табови)

© 2005-2012 Kajgana Media | Правила и услови за користење