МОЖНОСТ ЗА САМОВРАБОТУВАЊЕ ИЛИ ДОПОЛНИТЕЛЕН БИЗНИС

Податоци за огласот
Цена: по договор
Опис

ИНТЕРНАЦИОНАЛНА WELLNESS КОМПАНИЈА
Компанијата работи во 74 држави, 30 години активно работење на пазарот и котација на NEWYORK STOCK exchange. Можност за прoгресија во работата и почетни дополнителни заработки од 200 - 500 евра месечно. Кандидатите кои ќе бидат дел од оваа компанија ќе имаат можност на бесплатни тренинзи и обуки за подобро и побрзо напредување. Работното време го креирате сами.
Работно место: Wellness counsellor
Потребни квалификации:
- Подготвеност за тимска работа
- Подготвеност за повремена теренска работа
- Амбициозност и натпреварувачки дух
Сите заинтересирани кандидати да испратат CV на mail-marija.ugrinoska@gmail.com

Податоци за контакт
Лице за контакт:
Телефон: 070746537
Локација: Скопје
Категории

Огласник (табови)

© 2005-2012 Kajgana Media | Правила и услови за користење