Kuka 370m2 vo naselba Bardovci

Податоци за имотот
Цена: 180.000 EUR
Можна замена: Не
Број на соби: 6
Квадратни метри: 370 m²
Локација на имотот: Скопје
Опис

kukata e na dva sprata so dva vleza i dve garazi
Se prodava od Pavle
Kontakt telefon: 078/383-167

Податоци за контакт
Лице за контакт: Nalka
Телефон: 3163-713
Локација: Скопје
Кајгана огласи - nalkaКајгана огласи - nalkaКајгана огласи - nalkaКајгана огласи - nalkaКајгана огласи - nalka
Категории
© 2005-2012 Kajgana Media | Правила и услови за користење